Handla av oss

Vi säljer våra produkter på flera sätt, välj det sättet som passar dig bäst!

NYHET! Grönsakskassar

Från och med midsommar till slutet av september kommer vi att erbjuda veckovis hemkörning av grönsakskassar - fyllda med nyskördade och smakrika grönsaker! Du kan redan nu anmäla ditt intresse till Sophie på 073-99 08 394. Vi kör ut kassar inom 2 mils radie från Floby. Till grönsakskassen >>

 

REKO-ring

Vi är aktiva i Falköpings, Skövdes och Skaras REKO-ringar. Som medlem i någon av dessa ringar kan du beställa närproducerad mat av såväl oss som andra lokala producenter. All mat som säljs via REKO är förbokad; utlämning och betalning sker sedan på bestämda datum och platser. Sök efter din närmsta REKO-ring på Facebook! Via REKO-ringen kan du t ex boka vår populära Bästis-kasse, som innehåller de finaste grönsakerna vi har för tillfället.

 

Marknader

På sommaren deltar vi på marknader, framförallt Malta Johanna Marknad i Falköping. 2018 deltog vi även på Hornborgadagen. I år kan du köpa våra grönsaker på Blomningsdagen på Rånna 19:e maj.

 

Besök oss

Vill du hellre botanisera bland det som är skördeklart för dagen, eller är du ute efter en god köttbit? Välkommen att kontakta oss för ett besök på gården.


Helanders Ekomat AB

 Grolanda Johannelund

521 55 Floby

Sophie: 073-99 08 394 / sophie.helander@gmail.com

SE-EKO-01

Copyright © All Rights Reserved